Recent Posts

Δελτίο Τύπου #2

Ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Παικτών Παιχνιδιών Φαντασίας, Στρατηγικής, Ρόλων και Καρτών «Dragon Tale» διοργανώνει, με επετειακή διάθεση, το φεστιβάλ αφιερωμένο στο φανταστικό, FantasyCon 2024.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Σερρών, το Επιμελητήριο Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 5 και 6 Οκτωβρίου 2024, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 23:00, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών «Αστέρια».

Ο σκοπός του FantasyCon είναι η προώθηση της κουλτούρας του επιτραπέζιου παιχνιδιού σε όλες τις μορφές και εκφάνσεις της. Νέοι κόσμοι, νέες φυλές, νέοι χαρακτήρες, νέοι φίλοι και νέες περιπέτειες θα είναι εκεί για να υποδεχτούν το κοινό. Θα υπάρχουν τρεις θεματικές ενότητες:

  • Εκθέτες: Επιχειρήσεις από τις Σέρρες και άλλες περιοχές θα συμμετέχουν σε μια έκθεση με κεντρικό θέμα το φανταστικό.
  • Δημιουργοί Περιεχομένου: Σύλλογοι και ομάδες από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη θα είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν το κοινό στον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών.
  • Παράλληλες Δράσεις: Εξωτερικές δράσεις, cosplay και έκθεση έργων τέχνης από καλλιτέχνες που έχουν έδρα στη πόλη των Σερρών θα λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ελάτε να παίξουμε!!!