Recent Posts

Gangsta Bear

          Το Gangsta Bear είναι το πρώτο 3D Printing Studio στην Καβάλα με εξειδίκευση στην 3D εκτύπωση μινιατούρων RPG. Με πάθος για την τέχνη του μοντελισμού και τη φαντασία, παρέχουμε υλικά μοντελισμού υψηλής ποιότητας, gaming supplies, συλλεκτικές φιγούρες που θα ζωντανέψουν τις περιπέτειές σας.

           Κάθε μας προϊόν σχεδιάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά, εξασφαλίζοντας έτσι την κορυφαία ποιότητα. Στο κατάστημα μας επίσης θα βρείτε συλλεκτικές φιγούρες απο Funko Pop ή μπορείτε να ζητήσετε να σχεδιάσουμε το δικό σας, καθώς και μια συλλογή από επιτραπέζια παιχνίδια.

           Μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Καβάλας, όπου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ή για να απολαύσετε το DnD σας στον dedicated χώρο στον επάνω όροφο. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το eshop μας www.gangstabear.gr, που σας επιτρέπει να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας. Είτε είστε έμπειρος συλλέκτης είτε νέος στον κόσμο των RPG, το Gangsta Bear είναι ο ιδανικός προορισμός για όλα όσα χρειάζεστε για τις φανταστικές σας περιπέτειες!